måndag 30 november 2009

Film

Film. Filmer passar som julklapp till alla åldrar. En actionfilm till tonåringen eller en romantisk film till frun.

lördag 28 november 2009

Dataspel

Dataspel. Idag har de flesta familjer en dator eller en spelkonsol. Ett dataspel är en perfekt julklapp till någon som spelar spel. Ta bara reda på vilket format det ska vara och om möjligt vilket spel.

fredag 27 november 2009

Biobiljetter

Biobiljetter är uppskattade julklappar. Att ha på bio kan vara oerhört avkopplande. Särskilt uppskattat kan det vara att få biobiljetter om man jobbar hårt eller annars är stressad.

torsdag 26 november 2009

LEGO

Lego. Passar till barn i alla åldrar. Tänk på att Duplo är lämpligt för barn under 3 är då detta Lego har större bitar. Lego kan aldrig bli fel som julklapp eftersom det går att använda bitarna till i stort sett vad som helst. Du kan dels köpa blandade bitar och dels lådor med tex instruktioner och bitar för hur man bygger en helikopter. Ta reda på vad barnet är intresserat av just nu.

onsdag 25 november 2009

Digitalkamera

Idag kan du köpa en kamera där det nästan inte går att misslyckas med att ta en i det närmaste perfekt bild. Är inte detta den perfekta julklappen till mamma, frun, flickvännen eller svärmor?

Kokbok

Bra julklapp särskilt om du lever nära eller med den som får julklappen. Välj gärna en Kokbok med mat som du gillar... Snacka om att ge och få... Har du gott om pengar att lägga på julklappen kan du med fördel bjuda på restaurang som en del av julklappen.

Eller varför inte ge bort en weekendresa till det land eller den region kokboken berör. T ex en kokbok om det italienska köket kombineras med middag på italiensk restaurang samt en resa till Rom.

En snygg exklusiv väska

En snygg, exklusiv väska av bättre märke. Det är en bra present till en kvinna, tjej eller dam. Kan en kvinna ha för många väskor?

Prenumeration på tidningar

En prenumeration på en veckottidning eller ett månadsmagasin är en perfekt julklapp. Ofta kan man hitta specialerbjudanden på nätet eller i reklamen som kommer med posten som gör att du kan hitta en osedvanligt prisvärd julklapp.

En fördel med en tidningsprenumeration är dels att julklappen blir en present som återkommer flera gånger. Du kan också enkelt hitta tidningar som är inriktade på ett speciellt område, vilket gör att du kan "skräddarsy" julklappen. Det finns ju tidningar om i stort sett allt du kan tänka dig.

Vet du bara lite om personens intressen kan du säkert hitta en tidnining som passar som handsken. En musikintresserad person kanske vill ha en prenumeration på en tidning om hur man bygger en musikstudio, om gitarrer eller om musiker. Utbudet är stort av tidningar rörande hem och heminredning, mode och kläder, fotografering, datorer och internet, sällskapdjur, hästar, friluftsliv, sport etc.

tisdag 24 november 2009

Kalsonger

Kalsonger är uppskattade julklappar. För många killar känns det som en onödig utgift att lägga en massa pengar på kalsonger. I stället blir det kanske ett 10 - pack varannat år. Men visst är det trevligt med ett par kalsonger som sitter bekvämt, är av god kvalitet och som dessutom ser bra ut.

måndag 23 november 2009

Vem ska ha julklappen?

Det svåra är oftast inte att hitta en julklapp. Det svåraste är att hitta en julklappar som mottagaren kommer att tycka om. Det kan t ex vara stor skillnad på en julklapp till mormor, faster eller till pojkvän.

Vi kommer i god tid innan jul att ha presenterat ett antal julklappar som bör passa till de flesta med följande kategorier:

Julklappar till pojkvän, flickvän, mamma, pappa, barn upp till 1 år, barn 1 till 3 år, barn 3 till 5 år, barn 5 till 7 år, barn 7 till 12 år och slutligen tonåringar. Att det blir många julklappar till barnen är ju inte så konstigt. Julen är ju barnens högtid! Dela med dig av dina tips på julklappar.

fredag 13 november 2009

Julklappstips - spikmatta

Ett hett julklappstips är spikmattan. Nu har priset blivit någorlunda överkomligt. Kan man tänka sig en bättre julklapp? Man ger bort en upplevelse utöver det vanliga. En upplevelse man kan få varje dag dessutom. Det är dock viktigt att man använder spikmattan på rätt sätt, annars är det bara obehagligt.

Hur du använder spikmattan på bästa sätt kan du bl a läsa på Spikmatta