tisdag 19 oktober 2010

Julklappar till killar och män

Att ge en julklapp till en man är ofta mycket enklare än att ge julklappar till kvinnor. Med män menar vi i denna artikel pojkar, killar, män och gubbar från ca 20 år och uppåt. Observera att julklappstipsen här inte stämmer in på alla män.

Leksaker
Högst i kurs står nog leksaker. I alla män finns det en liten pojke. Det finns många leksaker som passar män. Alltifrån den där radiostyrda bilen han inte fick när han var en liten pojke till de senaste teknikprylarna, t ex en Iphone 4 eller en Ipad.

Kläder
Män blir trötta av att gå i klädaffärer. Därför är ofta en mans garderob ofta dåligt uppdaterad. En ny tröja eller ett par byxor är helt rätt att ge i julklapp. Spara kvittot.

Underkläder
Kalsonger och strumpor är också alltid rätt att ge bort i julklapp till män. I julklapp kan man satsa på lite exklusivare märken än de som han köper i ICA butiken. 

Kropps- och skönhetsvård
När det kommer till skönhetsvård är i regel män mindre intresserade än kvinnor. Men en ny rakapparat eller ett par häftiga löparskor skulle säkert vara en uppskattad julklapp.

Smycken
Om han inte har örhängen eller är piercad är en häftig klocka det enda han skulle uppskatta. För många män är klockan det enda smycket.

Sammanfattningsvis kan man säga att en man uppskattar proktiska och roliga julklappar. Nya strumpor utan hål eller en radiostyrd bil kan göra julafton till en fest.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Intressant.se

fredag 15 oktober 2010

Sladdstyrd byggkran

En riktigt häftig leksak för små barn. En sladdstyrd byggkran. Billigt men håller den?
Läs mer om produkten på Haléns. Pris? 99 kr + frakt.

torsdag 14 oktober 2010

Årets julklapp 2010

Årets julklapp 2010 blir...

Något från Apple.

Antingen en Ipad (läsplatta)
eller en Iphone 4

lördag 9 oktober 2010

Planera julklappar i tid

Brörja planera julklappsinköpen redan nu. Då har du goda möjligheter att komma undan billigt och med klappar som tas emot väl